• Meklēšana

    Bijusī saentoloģe nāk atklātībā par ticību

    Leah Marie Remini ir ASV aktrise, producente un komiķe. Iespējams atceries viņu no seriāla Cheers vai King of Queens. Viņa ir bijusi 30 gadus saentoloģijas baznīcas biedre. Pametot baznīcu viņas galvenā dzīves misija ir parādīt pasaulei viņu neētiskās rīcības pret biedriem, kā arī bijušo locekļu runas brīvības apspiešanu ārpus baznīcas.
    Veicinot popularitāti par viņas jauno šovu "Leah Remini: Scientology and the Aftermath," viņa atklāja dažus pārsteidzošus faktus par saentoloģiju.

    Tom Cruise, Sniedz runu
    Saentoloģijas baznīcas biedriem
    1. Saentoloģijas baznīca uzskata Tom Cruise par pasaules glābēju un atbrīvotāju. Draudzes locekļi uzskata ka Tom Cruise viens pats  spēj mainīt pasauli, jo viņš ir pasniegts viņiem, kā ilgi iepriekš apsolītais glābējs, gluži kā  "Mesija".

    2. Slavenības saņem daudz labāku izturēšanos no baznīcas nekā citi biedri un bieži vien šī labāka izturēšanās ir finansēta no citu biedru kabatām. Bieži vien visuzticamākie baznīcas biedri personīgi strādāja priekš slavenībām viņu mājās. Daudzi no viņiem strādā par 25$ nedēļā. Jā, tu pareizi izlasīji 25$ nedēļā. Darba tiesību likums neattiecas uz nevienu baznīcu ASV tādēļ tiek ne vien niecīgi maksāts, bet arī darba stundas ir necilvēcīgas.

    3. Remini  cenšoties sasniegt saentoloģijas piedāvāto transformāciju no parastas būtnes līdz evolūcijas nākamajam stāvoklim samaksāja baznīcai vairākus miljonus dolāru.

    4. Baznīca "izskalo" biedru smadzenes, lai tie nerunātu par baznīcu ārpus tās.
    Smadzeņu "skalošana" ir process un tās sākumā L. Ron Hubbard's mācība māca, ka visi mediji (ziņas, avīzes, grāmatas un sociālie mediji) publicē melus lai apmelotu kaut ko tik patiesu kā Saentoloģija. Un valdība šīs baznīcas mācības neatzīst, jo valdība nav ieinteresēta ārstēt un palīdzēt cilvēkiem. Tādēļ vispatiesāko informāciju var iegūt no patiesākajiem cilvēkiem pasaulē un tie "protams" ir Saentologi. Ja tu esi īsts saentologs tu atzīsies, ja būsi lasījis ārpus baznīcas piedāvātajiem materiāliem un tevi par to sodīs.

    5. Saentologi netic psihiskām slimībām.
    Baznīcas mācība vēsta ka psiholoģija un psihiatrija nav zinātne un ir pilnīgi aplamas medicīnas nozares. Baznīca slavē savu mācību ar kuras palīdzību tu vari tikt vaļā no jebkuras savas problēmas. Viņi neļauj biedriem lietot medikamentus un apmeklēt ārstus. Saentoloģija ir ļaunprātīga ticība, jo spekulējot ar cilvēku galvām liek tiem domāt, ka viņu saslimšanas ir viņu pašu vaina.

    6. Katra tikšanās baznīcā tiek ierakstīta video un audio formātā, un šī informācija tiek izmantota pret tevi ja tu centies ārpus baznīcas runāt pret baznīcas uzskatiem.

    7. Bērni  tiek uzskatīti par vecām dvēselēm, kas atgriezušās jaunos ķermeņos lai turpinātu kalpot Saentoloģijai. Bērniem ir jāstrādā tikpat daudz kā pieaugušajiem.

    8. Biedri nedrīkst izvirzīt tiesas procesu pret citiem biedriem. Remini ir pieredzējusi, ka viens 30 gadus vecs saentologs pārgulēja ar viņas 16 gadus jauno draudzeni. Netika izvirzīts kriminālprocess, jo biedriem ir stingri aizliegts apsūdzēt citus biedrus. 


    1 comment:

    1. Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu

      ReplyDelete

    Ieraksti savu epasta adresi: